Heeft u vragen? 0514 562 664 info@kuiperslemmer.nl

Machinist m/v (fulltime)

Werk je graag samen in een team en wil je bijdragen aan mooie projecten?

Kuipers Funderingstechnieken BV
is een toonaangevend funderingsbedrijf, dat werkzaam is in geheel Nederland. Wij zijn specialist in het aanbrengen van funderingspalen met de meest moderne funderingstechnieken.

Door toenemende drukte zijn wij op zoek naar uitbereiding van ons team. Ben jij gek van machines en heb je ervaring met groot materieel, dan ben jij de machinist (m/v) voor één van onze boorstellingen!

Dit ga je doen
Samen met de funderingsmedewerkers en de heibaas ben je verantwoordelijk voor het realiseren van uitdagende funderingsprojecten door heel Nederland. In jouw rol verricht je de werkzaamheden zorgvuldig en denk je mee in oplossingen. Je stimuleert elkaar om op een veilige manier goede prestaties neer te zetten waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat!

Spreekt het jou aan om:
- Zelfstandig te werken met jouw team
- Buiten te werken
- Je flexibel op te stellen, je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit
- Je te blijven ontwikkelen
Ben je daarnaast in het bezit van de benodigde TCVT certificaten en een VCA diploma (of bereid dit te behalen) en ben je goed gemotiveerd?

Word jij onze nieuwe collega?
Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Je kunt deze mailen naar Matthys Kuipers (info@kuiperslemmer.nl) of telefonisch contact met hem opnemen.

Mocht je meer willen weten over deze vacature? Matthys Kuipers, Directeur, telefoon 0514 – 562664 helpt je graag.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Specialist in het aanbrengen van funderingspalen met de meest moderne funderingstechnieken.

Of het nu gaat om prefab heipalen, vibropalen of mortelschroefpalen, bij Kuipers zit u goed. Al sinds 1963! Dankzij samenwerking binnen de Van 't Hek Groep kunt u ook voor andere verticale funderingstechnieken bij ons terecht. Naast utiliteits- en woningbouw, industrie en (petro-)chemie zijn wij succesvol in het uitvoeren van civieltechnische werken.


Directeur

 

 

 

Meer over ons

Laatste nieuws

newsitem
22
okt
DPA-PLUS schroefpalen Voor ons het eerste DPA-PLUS schroefpalen werk met de stelling Woltman 90DR Meer lezen

Onze projecten

newsitem
2020
Alkmaar, Bouwcenter RAB Alkmaar, Bouwcenter RAB nieuwbouw fase 2. Naar projecten

Bekijk onze techniekfilms

Techniek film DPA schroefpalen Techniek film Prefabpalen Techniek film Mortelschroefpalen Techniek film Vibropalen Techniek film Buisschroefpalen

Er is veel aandacht besteed aan het samenstellen van de informatie op deze website. Heeft u vragen over een specifiek funderingsgebied? Neem gerust contact op!