Heeft u vragen? 0514 562 664 info@kuiperslemmer.nl

Kuipers: flexibel, innovatief en snel.

Waarom Kuipers Funderingstechnieken? Deze vraag kent meerdere antwoorden.

Met Kuipers bent u zeker van de meest moderne funderingstechnieken. We zijn flexibel, innovatief en snel. Onze doelgerichte benadering en oplossingsgerichtheid resulteren in tevreden opdrachtgevers, de basis van ons bestaansrecht. Naast kennis en prestatie is een stevig fundament onder het bedrijf van niet te onderschatten waarde.

Kuipers Funderingstechnieken B.V. is een hecht bedrijf met een vaste bezetting. Onze teams zijn goed op elkaar ingespeeld en weten wat ze aan elkaar hebben. De voordelen? Snel en zeker werken en flexibel omgaan met onverwachte zaken.

Alert reageren op de wensen uit markt en het soepel inspelen op veranderingen zijn blijvende uitdagingen. Noodzakelijk en vooral interessant is het op de voet volgen van de nieuwste ontwikkelingen. Dat laatste heeft onze bijzondere aandacht. Liever nog leggen wij zelf de basis in innovatie.

'Waarom zou je materieel gebruiken zoals het gemaakt is, als je het zelf kunt maken zoals je het wilt gebruiken.'

Meer weten?
Velden met een * zijn verplicht
Offerte aanvragen

Specialist in het aanbrengen van funderingspalen met de meest moderne funderingstechnieken.

Of het nu gaat om prefab heipalen, vibropalen of mortelschroefpalen, bij Kuipers zit u goed. Al sinds 1963! Dankzij samenwerking binnen de Van 't Hek Groep kunt u ook voor andere verticale funderingstechnieken bij ons terecht. Naast utiliteits- en woningbouw, industrie en (petro-)chemie zijn wij succesvol in het uitvoeren van civieltechnische werken.


Directeur

 

 

 

Meer over ons

Laatste nieuws

newsitem
22
okt
DPA-PLUS schroefpalen Voor ons het eerste DPA-PLUS schroefpalen werk met de stelling Woltman 90DR Meer lezen

Onze projecten

newsitem
2020
Alkmaar, Bouwcenter RAB Alkmaar, Bouwcenter RAB nieuwbouw fase 2. Naar projecten

Bekijk onze techniekfilms

Techniek film DPA schroefpalen Techniek film Prefabpalen Techniek film Mortelschroefpalen Techniek film Vibropalen Techniek film Buisschroefpalen

Er is veel aandacht besteed aan het samenstellen van de informatie op deze website. Heeft u vragen over een specifiek funderingsgebied? Neem gerust contact op!