Heeft u vragen? 0514 562 664 info@kuiperslemmer.nl

Kuipers: meedenkende en betrouwbare partner.

Voor het aanbrengen van funderingspalen zijn duizenden transportbewegingen per jaar nodig.

Onze stellingen wegen tussen de 35 en 140 ton en zijn tussen de 3 en 4,5 meter breed. Om ons zware materieel te kunnen vervoeren wordt veelvuldig gebruik gemaakt van onze trekker-dieplader-combinatie. Daarnaast wordt ook veel transportcapaciteit ingehuurd. Gezien de omvang en zwaarte van het materieel zijn dit altijd exceptionele transporten. Hiervoor zijn diverse vergunningen en ontheffingen nodig. Grote stellingen moeten zelfs met speciale begeleiding vervoerd worden. Daarnaast hebben we een aantal zelfrijdende betonpompen met schamelaanhangers voor transport van boren, minigravers, wapening en hulpstukken.

Natuurlijk wordt voor aanvang van een project door onze uitvoerders nauwkeurig bekeken welke maatregelen nodig zijn voor een correcte aanvoer van het materieel. Samen met de opdrachtgever wordt de situatie besproken en ondernemen we de benodigde acties. Eenmaal alle verguningen in huis zorgen onze ervaren chauffeurs ervoor dat het materieel conform afspraak wordt aangevoerd waarna onze machinisten aan de slag gaan.

Specialist in het aanbrengen van funderingspalen met de meest moderne funderingstechnieken.

Of het nu gaat om prefab heipalen, vibropalen of mortelschroefpalen, bij Kuipers zit u goed. Al sinds 1963! Dankzij samenwerking binnen de Van 't Hek Groep kunt u ook voor andere verticale funderingstechnieken bij ons terecht. Naast utiliteits- en woningbouw, industrie en (petro-)chemie zijn wij succesvol in het uitvoeren van civieltechnische werken.


Directeur

 

 

 

Meer over ons

Laatste nieuws

newsitem
22
okt
DPA-PLUS schroefpalen Voor ons het eerste DPA-PLUS schroefpalen werk met de stelling Woltman 90DR Meer lezen

Onze projecten

newsitem
2020
Alkmaar, Bouwcenter RAB Alkmaar, Bouwcenter RAB nieuwbouw fase 2. Naar projecten

Bekijk onze techniekfilms

Techniek film DPA schroefpalen Techniek film Prefabpalen Techniek film Mortelschroefpalen Techniek film Vibropalen Techniek film Buisschroefpalen

Er is veel aandacht besteed aan het samenstellen van de informatie op deze website. Heeft u vragen over een specifiek funderingsgebied? Neem gerust contact op!