Heeft u vragen? 0514 562 664 info@kuiperslemmer.nl

Van 't Hek Groep: voor alle verticale funderingstechnieken.

De Van ’t Hek Groep bestaat uit de volgende werkmaatschappijen:

Gebr. van ’t Hek is een allround funderingsspecialist in het verzorgen van damwandconstructies en biedt daarnaast een totaalpakket aan paalsystemen welke geheid, geboord of getrild kunnen worden. Met name op het gebied van de trillingsvrije en geluidsarme technieken is door Gebr. van ’t Hek de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in diverse boorstellingen en damwanddrukmachines. (www.vanthek.nl).

De Waalpaal is specialist in het verrichten van funderingsherstel en het installeren van bijzondere paalsystemen, met name in beperkte werkruimten. De diverse paalsystemen van De Waalpaal worden trillingsarm of trillingsvrij aangebracht. Het werk voor De Waalpaal begint waar grote funderingsmachines niet meer kunnen of mogen komen. De Waalpaal investeert continu in efficiënte en draagkrachtige technieken. (www.dewaalpaal.nl).

Hektec is een ingenieursbureau dat praktische oplossingen biedt op het gebied van geo- en funderingstechnieken. Hektec is gespecialiseerd in engineering, monitoring en controle en biedt daarmee een totaalpakket van diensten in het traject van ontwerp tot oplevering. Hektec is sinds 1996 een zelfstandig ingenieursbureau dat haar diensten verleent aan diverse overheden, projectontwikkelaars, aannemers en funderingsbedrijven. (www.hektec.nl).

Theo van der Linden Staalbouw is een constructiebedrijf dat zich al meer dan 100 jaar richt op de fabricage van hulpconstructies en remmingwerken en de reparatie en onderhoud van productiemachines, bruggen en sluizen. (www.theovanderlinden.nl).

Kuipers Funderingstechnieken is gespecialiseerd in het installeren van vibropalen, mortelschroefpalen en prefab betonpalen. Het materieel van Kuipers Funderingstechnieken is modern, goed onderhouden en voor een groot deel in eigen beheer vervaardigd. Bekijk de bedrijfsfilm op de website voor een goed beeld van de mogelijkheden van Kuipers Funderingstechnieken.

Specialist in het aanbrengen van funderingspalen met de meest moderne funderingstechnieken.

Of het nu gaat om prefab heipalen, vibropalen of mortelschroefpalen, bij Kuipers zit u goed. Al sinds 1963! Dankzij samenwerking binnen de Van 't Hek Groep kunt u ook voor andere verticale funderingstechnieken bij ons terecht. Naast utiliteits- en woningbouw, industrie en (petro-)chemie zijn wij succesvol in het uitvoeren van civieltechnische werken.


Directeur

 

 

 

Meer over ons

Laatste nieuws

newsitem
23
jul
Fijne vakantie Meer lezen

Onze projecten

newsitem
2020
Alkmaar, Bouwcenter RAB Alkmaar, Bouwcenter RAB nieuwbouw fase 2. Naar projecten

Bekijk onze techniekfilms

Techniek film DPA schroefpalen Techniek film Prefabpalen Techniek film Mortelschroefpalen Techniek film Vibropalen Techniek film Buisschroefpalen

Er is veel aandacht besteed aan het samenstellen van de informatie op deze website. Heeft u vragen over een specifiek funderingsgebied? Neem gerust contact op!