Heeft u vragen? 0514 562 664 info@kuiperslemmer.nl

Funderingsmedewerker m/v (fulltime)

Ga jij een uitdaging niet uit de weg, ben je een echte doener en sta je sterk in je schoenen.

Dan ben jij degene waar wij naar op zoek zijn!

Kuipers Funderingstechnieken BV is een toonaangevend funderingsbedrijf, dat werkzaam is in geheel Nederland. Wij zijn specialist in het aanbrengen van funderingspalen met de meest moderne Funderingstechnieken.

Door toenemende drukte zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor bij één van onze hei(boor)stellingen.

Als Funderingsmedewerker voer je verschillende werkzaamheden uit en werk je samen met de machinist aan uitdagende projecten op diverse locaties.

Jouw Werkdag
Als heier voer je verschillende werkzaamheden uit, zoals het aanpikken van palen en/of wapening, doormiddel van de tekening kun je de juiste plek van het te heien object bepalen, breng je funderingen aan en ben je samen met de machinist verantwoordelijk voor het opbouwen van de stelling. Deze werkzaamheden vinden plaats op projecten door het gehele land.

Jouw ploeg
In de functie van heier vorm je samen met de machinist een ploeg. Werken als heier is bijzonder, omdat je dagelijks uitdagende projecten mag realiseren op diverse locaties. De ploegen kunnen worden omschreven als hecht, enthousiast, betrokken en zeer flexibel.

Wat vragen wij

  • Een VCA certificaat.
  • Affiniteit met de funderingsbranche.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat bieden wij

  • Een fulltime dienstverband.
  • Salaris: conform de cao voor de bouwnijverheid

Het complete overzicht van onze arbeidsvoorwaarden kan worden teruggevonden in de Cao voor de bouwnijverheid (cao Bouw&Infra).

Wil jij onze nieuwe collega zijn?
Dan zien wij jouw sollicitatie graag voor 31 augustus a.s. tegemoet! Je kunt deze mailen naar Matthys Kuipers (Info@kuiperslemmer.nl).

Mocht je meer willen weten over deze vacature?
Matthys Kuipers, Directeur, Telefoon: 0514 – 562664 helpt je graag.
Email: info@kuiperslemmer.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Specialist in het aanbrengen van funderingspalen met de meest moderne funderingstechnieken.

Of het nu gaat om prefab heipalen, vibropalen of mortelschroefpalen, bij Kuipers zit u goed. Al sinds 1963! Dankzij samenwerking binnen de Van 't Hek Groep kunt u ook voor andere verticale funderingstechnieken bij ons terecht. Naast utiliteits- en woningbouw, industrie en (petro-)chemie zijn wij succesvol in het uitvoeren van civieltechnische werken.


Directeur

 

 

 

Meer over ons

Laatste nieuws

newsitem
23
jul
Fijne vakantie Meer lezen

Onze projecten

newsitem
2020
Alkmaar, Bouwcenter RAB Alkmaar, Bouwcenter RAB nieuwbouw fase 2. Naar projecten

Bekijk onze techniekfilms

Techniek film DPA schroefpalen Techniek film Prefabpalen Techniek film Mortelschroefpalen Techniek film Vibropalen Techniek film Buisschroefpalen

Er is veel aandacht besteed aan het samenstellen van de informatie op deze website. Heeft u vragen over een specifiek funderingsgebied? Neem gerust contact op!