Heeft u vragen? 0514 562 664 info@kuiperslemmer.nl

Woltman 90DR

Deze Woltman 90DR is uitgerust met een Caterpillar C-18 stage-V motor met 755PK welke aan de laatste emissie-eisen voldoet.
Er kunnen paallengtes tot ruim 30 meter mee geboord worden voor de grondverdringende in de grondgevormde geboorde technieken.
Voor de boorkast is gekozen voor een type RH45-HS die een boorvermogen levert van 45 TM.

In opdracht van Bouwbedrijf van der Geest worden in Oud Ade voor de realisatie van 10 appartementen ruim 60 DPA palen aangebracht tot een diepte van 16 meter.

Specialist in het aanbrengen van funderingspalen met de meest moderne funderingstechnieken.

Of het nu gaat om prefab heipalen, vibropalen of mortelschroefpalen, bij Kuipers zit u goed. Al sinds 1963! Dankzij samenwerking binnen de Van 't Hek Groep kunt u ook voor andere verticale funderingstechnieken bij ons terecht. Naast utiliteits- en woningbouw, industrie en (petro-)chemie zijn wij succesvol in het uitvoeren van civieltechnische werken.


Directeur

 

 

 

Meer over ons

Laatste nieuws

newsitem
22
okt
DPA-PLUS schroefpalen Voor ons het eerste DPA-PLUS schroefpalen werk met de stelling Woltman 90DR Meer lezen

Onze projecten

newsitem
2020
Alkmaar, Bouwcenter RAB Alkmaar, Bouwcenter RAB nieuwbouw fase 2. Naar projecten

Bekijk onze techniekfilms

Techniek film DPA schroefpalen Techniek film Prefabpalen Techniek film Mortelschroefpalen Techniek film Vibropalen Techniek film Buisschroefpalen

Er is veel aandacht besteed aan het samenstellen van de informatie op deze website. Heeft u vragen over een specifiek funderingsgebied? Neem gerust contact op!