Heeft u vragen? 0514 562 664 info@kuiperslemmer.nl

Nieuwe dieplader

1-persoonsbed-4 lowlader.
Deze lage lader van het model EURO-108-14 (IFP) is uitgerust met een 1-assige geïntegreerde interdolly om op gewicht en lengte te besparen om de meest optimale transportoplossing te creëren. Daarnaast heeft de trailer een speciaal ontwikkeld laadplatform om te matchen met de meest uitdagende machines.
In combinatie met de magnifieke Volvo 10 x4 truck met een speciaal verlaagde cabine en de trailer ' s boomdrager voor de gooseneck is het mogelijk om stapelmachines te vervoeren zelfs boven en verder dan het dak van de cabine.

 

Specialist in het aanbrengen van funderingspalen met de meest moderne funderingstechnieken.

Of het nu gaat om prefab heipalen, vibropalen of mortelschroefpalen, bij Kuipers zit u goed. Al sinds 1963! Dankzij samenwerking binnen de Van 't Hek Groep kunt u ook voor andere verticale funderingstechnieken bij ons terecht. Naast utiliteits- en woningbouw, industrie en (petro-)chemie zijn wij succesvol in het uitvoeren van civieltechnische werken.


Directeur

 

 

 

Meer over ons

Laatste nieuws

newsitem
22
okt
DPA-PLUS schroefpalen Voor ons het eerste DPA-PLUS schroefpalen werk met de stelling Woltman 90DR Meer lezen

Onze projecten

newsitem
2020
Alkmaar, Bouwcenter RAB Alkmaar, Bouwcenter RAB nieuwbouw fase 2. Naar projecten

Bekijk onze techniekfilms

Techniek film DPA schroefpalen Techniek film Prefabpalen Techniek film Mortelschroefpalen Techniek film Vibropalen Techniek film Buisschroefpalen

Er is veel aandacht besteed aan het samenstellen van de informatie op deze website. Heeft u vragen over een specifiek funderingsgebied? Neem gerust contact op!