Heeft u vragen? 0514 562 664 info@kuiperslemmer.nl

Kuipers Funderingstechnieken is een landelijk werkende specialist in het aanbrengen van funderingspalen.

Een Fries bedrijf gevestigd in Lemmer gelegen direct aan het IJsselmeer kan natuurlijk niet zonder watersport!

Wij hebben dan ook de beschikking over een eigen Skûtsje (Emanuel) en een Lemster Aak (LE 57) om met relaties en collega's te zeilen. Regelmatig wordt zowel het IJsselmeer, de Friese meren als de Waddenzee bedwongen.

Elk jaar worden relaties uitgenodigd om met maximaal 15 man (inclusief bemanning) te genieten van het Friese landschap. Ondertussen zal hard moeten worden gewerkt om koers te houden! Natuurlijk onder het genot van een meer dan goede catering...

Bij harde wind kan niet met het Skûtsje gezeild worden. In dat geval wordt op de motor gevaren of wordt de Lemster Aak ingeschakeld. Een geplande zeiltocht gaat dus altijd door! Natuurlijk zijn de schepen voorzien van de verplichte veiligheidsvesten, brandblusser en EHBO-doos...

Specialist in het aanbrengen van funderingspalen met de meest moderne funderingstechnieken.

Of het nu gaat om prefab heipalen, vibropalen of mortelschroefpalen, bij Kuipers zit u goed. Al sinds 1963! Dankzij samenwerking binnen de Van 't Hek Groep kunt u ook voor andere verticale funderingstechnieken bij ons terecht. Naast utiliteits- en woningbouw, industrie en (petro-)chemie zijn wij succesvol in het uitvoeren van civieltechnische werken.


Directeur

 

 

 

Meer over ons

Laatste nieuws

newsitem
03
mei
Scania betonpomp met swing unit Scania betonpomp met swing unit met aanhanger. Meer lezen

Onze projecten

newsitem
2018
Amsterdam, AMS 10 Amsterdam, Schiphol AMS 10 datacenter Naar projecten

Bekijk onze video

Er is veel aandacht besteed aan het samenstellen van de informatie op deze website. Heeft u vragen over een specifiek funderingsgebied? Neem gerust contact op!